joi, 25 aprilie, 2024

VASLUI: Premiati de autoritati! Ei sunt elevii de zece ai Vasluiului! FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, prefectul Eduard-Andrei POPICA și subprefectul Mircea GOLOGAN au participat la festivitatea de premiere a celor 8 elevi cu media 10 la examenele naționale din această vară, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui, în Amfiteatrul Liceului ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui. Autoritățile i-au felicitat pe elevi pentru performanțele obținute, urându-le succes pe viitor.

”Sunt deosebit de onorat să particip la astfel de eveniment. Am ținut în mode deosebit să fiu prezent astăzi aici, întrucât lucrurile frumoase începe să se petreacă din ce în ce mai des la nivel de județ. Aceste lucruri nu sunt numai frumoase, ci și benefice pentru comunitate, pentru că acești copii, prin munca pe care au depus-o, alături de profesori și părinți, reprezintă viitorul nostru. În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, vreau să vă asigur de tot sprijinul nostru și ori de câte ori întâmpinați o problemă, nu ezitați să ne contactați”, a completat prefectul Eduard-Andrei POPICA. În cadru festiv, cei 8 elevi au primit câte o diplomă din partea ISJ, un buchet cu flori din partea primarului Vasile Pavăl și câte un plic cu bani din partea Ministerului Educației Naționale.

”E o mândrie pentru Vaslui să avem asemenea elevi. E o dovadă că școala vasluiană este una de calitate. Felicitări din toată inima”, a completat subprefectul Mircea GOLOGAN. Elevii cu 10 la Evaluare au primit câte 1.000 de lei, iar eleva cu 10 la bacalaureat a primit un plic cu 3.000 lei. Aceștia sunt Georgiana Andreea Popa (LMK), respectiv Ana Stoleriu (Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad), Răzvan Andrei Grecu (Colegiul Național ”Cuza Vodă” Huși), Adelina Paula Petrea (Școala ”Anastasie Panu” Huși), Denisa Valentina Aeloaiei (Școala nr.1 Stănilești), Parascheva Roșu (LMK), Iasmina Andreea Angheluță (Școala ”Mihai Eminescu” Vaslui) și Paula Bianca Dobândă (Școala ”Vasile Alecsandri” Vaslui).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img