News Flash:

VASLUI: Proiectul ”Pe urmele lui Stefan cel Mare”

10 Februarie 2016
1292 Vizualizari | 1 Comentarii
In cursul anului 2016, la Vaslui va fi demarat proiectul turistic privind realizarea unui traseu istoric numit: "Pe urmele lui Stefan cel Mare". Timp de 1 saptamana, autoritatile vasluiene, oameni de cultura, istorici, vor strabate circuitul Soroca (Republica Moldova) - Podul inalt - Curtile Domnesti din Vaslui - Movila lui Burcel - Harlau - Cetatea Neamt - Cetatea de scaun de la Suceava - Putna, refacand in mod simbolic un traseu al voievodului Stefan cel Mare.

“Istoria judetului Vaslui este legata de numele marelui domnitor. Am gandit impreuna cu specialiștii de la muzeul judetean, de la biblioteca si de la alte institutii implicate, un amplu proiect prin care ne propunem sa promovam judetul Vaslui, readucand in memoria oamenilor personalitatea lui Stefan cel Mare. Vom realiza si un traseu, alcatuit din locuri pline de istorie, unde vor fi organizate prezentari, simpozioane, comunicari despre personalitatea voievodului Stefan cel Mare. Vom porni astfel, un proiect de promovare turistica a Vasluiului”, a declarat primarul.


In cursul acestui an va fi dat in folosinta si Centrul de Informare Turistica, obiectiv care a costat 380.000 de lei, institutie despre care edilul vasluian sustine ca va deveni una foarte importanta in demersul autoritatilor locale de a promova Vasluiul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

mihai  | #4281
Cum sa faci bani in timpul liber! Oportunitatea anului vine acum printr-un senzational curs online si GRATUIT care te invata repede si usor cum sa faci bani in timpul liber! Citesti cateva lectii foarte captivante care te invata pas cu pas cum sa faci bani in timpul liber! Cand vrei si tu foarte mult acest curs, cere mai multe informatii la adresa de email:mihaivucu@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0748 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012322 (s)