joi, 28 martie, 2024

Vaslui: Raluca Angheluta si Valentin Funaru merg la faza nationala

Distribuie:

Publicat:

Scoala ”Vasile Alecsandri” Vaslui a gazduit faza judeteana a Olimpiade Sportului Scolar la sah, licee. In urma celor cinci runde, Raluca Angheluta si Valentin Funaru, de la Colegiul National ”Gheorghe Rosca Codreanu” Barlad, sunt noii campioni judeteni. Cei doi sunt coordonati de profesoara Gina Dumitriu.

La baieti, pe locul secund s-a clasat Veniamin Pancu, de la Liceul ”Mihail Kogalniceanu” (LMK) Vaslui, iar pe locul trei s-a situat Stefan Albert Totariu, de la Liceul ”Nicolae Iorga” Negresti.

La fete, pe podium s-au mai aflat Elena-Maria Cretu, de la Liceul ”Emil Racovita” Vaslui (locul 2), si Andreea-Viorica Vizuroi, de la Liceul Tehnologic ”Petru Rares” Barlad (locul 3).

Din pacate, la etapa nationala s-au calificat doar castigatorii etapei judetene. La Giurgiu vor merge Raluca Angheluta si Valentin Funaru, concursul fiind programat in perioada 11-14 mai.

Etapa judeteana a fost organizata de profesorii Georgeta Boitan, Dan Deliu si Constantin Grosu. Arbitrii au fost Gica Scarlat si Catalin Baban.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img