vineri, 29 martie, 2024

Vaslui: retinut de politisti pentru infractiuni rutiere

Distribuie:

Publicat:

Un barbat de 21 de ani, din comuna Stefan cel Mare a fost retinut de politistii rutieri pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru mai multe infractiuni rutiere.

Politistii Biroului Rutier Vaslui efectueaza cercetari fata de un barbat de 21 de ani, din comuna Stefan cel Mare, banuit de savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice.

In dupa-amiaza de 14 martie, barbatul se deplasa cu autoturismul pe strada Soseaua Bacaului, in afara localitatii Vaslui. La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus, din sens opus, de un barbat de 35 de ani, din municipiul Vaslui.

In urma accidentului a rezultat decesul barbatului de 35 de ani si vatamarea corporala grava a altor trei persoane, pasagere in acelasi autoturism. De asemenea, barbatul de 21 de ani a suferit vatamari corporale grave.

Testarea cu aparatul alcooltest a barbatului de 21 de ani a indicat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, politistii rutieri l-au retinut pe barbat pentru o perioada de 24 de ore, iar astazi acesta urmeaza sa fie prezentat la unitatea de parchet competenta, cu propunere de dispunere a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img