joi, 28 martie, 2024

Vaslui: Retinut dupa fuga de la locul accidentului

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 22 de ani, din municipiul Vaslui, a fost retinut de politistii rutieri dupa ce a provocat un accident de circulatie pe raza municipiului Vaslui si a parasit locul producerii acestuia  fara incuviintarea politiei.

Politistii  Biroului Rutier Vaslui efectueaza cercetari fata de un barbat de 22 de ani, din municipiul Vaslui, banuit de savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

In seara de 11 martie , orele 20:30, barbatul a fost implicat intr-un eveniment rutier pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Vaslui. Acesta a condus un autoturism si, pe fondul efectuarii unei depasiri neregulamentare, a acrosat un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 42 de ani, din Vaslui.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a unei pasagere in varsta de 22 de ani, din masina condusa de femeie.

Dupa evenimentul rutier, conducatorul auto a parasit locul accidentului fara a anunta organele de politie.

Barbatul a fost identificat ulterior de politisti si condus pentru audieri la sediul Politiei Municipiului Vaslui.

Acesta a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 de ore, pe numele lui fiind intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img