vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui: Retinut pentru infractiuni la regimul circulatiei rutiere

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 36 de ani, din municipiul Vaslui, a fost retinut de politistii rutieri dupa ce a condus un autoturism pe drumurile publice desi se afla sub influenta alcoolului si nu detinea permis de conducere.
    
In seara de 19 decembrie, politisti din cadrul Serviciului Rutier si Biroului Rutier Vaslui, in timp ce efectuau serviciul de supraveghere si control al traficului rutier pe strada Calugareni din municipiul Vaslui au observat o autoutilitara. La vederea politistilor, conducatorul autoutilitarei a virat brusc dreapta, a marit viteza de deplasare si s-a oprit dupa ce a urcat peste o bordura.  

La volanul masinii a fost identificat un barbat in varsta de 36 de ani, din municipiul Vaslui. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, in urma testarii alcoolscopice a reiesit o valoare de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat.  

Barbatul a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 de ore, pe numele lui fiind intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute si pedepsite de art. 335 alin.1 si 336 alin. 1 Cod Penal.  

In cursul acestei zile urmeaza sa fie prezentat la unitatea de parchet competenta, cu propunere de dispunere a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img