marți, 19 martie, 2024

Vaslui: Salveaza vieti! Jandarmii au donat sange! FOTO

Distribuie:

Publicat:

În această săptămână, lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au donat sânge Centrului de Transfuzie Sanguină Bârlad.

Având în vedere nevoia de sânge înregistrată la nivelul județului nostru și ca urmare a solicitării Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad, precum și a altor autorități publice, pentru reducerea deficitului de sânge, jandarmii au răspuns “PREZENT”ca de fiecare dată.

Astfel, jandarmii vasluieni precum şi cei de la structurile din subordine, respectiv, Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil, Detaşamentul 3 Jandarmi Bârlad, Secţia de Jandarmi Huşi, Grupa de Intervenţie şi Supraveghere Negreşti, Detaşamentul 2 Jandarmi Vaslui, conștienți de nevoile semenilor, sunt alături de aceștia și prin sprijinul lor voluntar, nu numai prin misiunile ce le execută.

Activitatea s-a desfășurat în zilele de Marți, Miercuri, Joi și a fost condusă de către lt.col. Bogdan Constantin Marian, împuternicit prim- adjunct al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui. 

Conducerea inspectoratului mulțumește pe acestă cale colegilor care au înțeles importanța unui astfel de gest și îndeamnă tot mai mulți cetățeni să ni se alăture, prin voluntariat, în această campanie umanitară cu scop de acordare a unui ajutor palpabil persoanelor aflate în dificultate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img