marți, 19 martie, 2024

VASLUI: Situatia drumurilor la aceasta ora

Distribuie:

Publicat:


UPDATE: 10:00-JUDETUL VASLUI:

DN 26 MURGENI — LIMITA GALATI;

DN24A MURGENI — FALCIU;

Drumuri cu restrictie pentru autovehiculele cu MTMA mai mare de 7,5 tone:


UPDATE:
Autoritatile vasluiene au raportat, vineri seara, inca trei drumuri judetene blocate 244 M Crasna – Albesti, DJ 244 C Berezeni – Musata si DJ 224 Rosiesti – Vutcani, pe langa alte doua anuntate initial – DJ 284 Arsura – Ghermanesti si DJ 244 Stuhulet – Berezeni.

 Purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa, a anuntat ca persoanele blocate in zapada la Rosiesti au abandonat autovehiculele, reprezentantii primariei asigurandu-le spatii de cazare pe timpul noptii.

STIREA INITIALA:La aceasta ora in judetul Vaslui traficul rutier se deruleaza extrem de anevoios din cauza ninsorii abundente si a vantului care bate cu putere, in rafale.

Doua drumuri au fost declarate blocate de nameti – Drumul Judetean (DJ) 284 Ghermanesti – Arsura si DJ 244 A Murgeni – Falciu – Berezeni , iar Drumul National (DN) 26 Murgeni – Galati a fost declarat inchis de catre autoritatile din judetul vecin.

Pe Drumul Judetean Vaslui-Balteni sunt probleme,in special pe raza localitatii Balteni.

Pe DJ 244A Gara Rosiesti-Rosiesti sunt blocate 6 masini. Intervine CLSU Rosiesti cu 2 tractoare si LDP cu 2 utilaje. Nu sunt urgente medicale.

Un echipaj SAJ Vaslui nu poate ajunge la un copil cu febra la Costeti.Asteapta sa fie eliberat drumul de zapada de catre CLSU Costesti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img