vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI: Solutii pentru rezolvarea situatiei de la examinarile auto

Distribuie:

Publicat:

Prefectul Eduard-Andrei Popica a declarat, intr-o conferinta de presa, ca situatia de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Vaslui va fi remediata in perioada urmatoare, prin cooptarea de noi examinatori auto.

”Avem certitudinea pentru acoperirea a trei posturi de examinatori auto. Un ofiter de la SPCRPCIV Bacau va fi detasat saptamana viitoare, pentru doua luni, iar doi agenti de la Inspectoratul de Politie al judetului Vaslui au fost transferati la acest serviciu. Unul este transferat cu data de 15 august, iar al doilea va fi cu 1 septembrie. Cei doi vor urma cursurile si vor sustine examenul de atestare ca examinatori auto. Vom avea, in total, sase examinatori auto, inclusiv seful serviciului, Dumitru Tabacaru, cu ajutorul carora speram sa reducem perioada de programare, care a ajuns acum la sase luni”, a declarat prefectul Eduard-Andrei Popica.

In prezent, SPCRPCIV Vaslui desfasoara examinarile auto cu doar doi salariati, la care se adauga si seful serviciului, Dumitru Tabacaru.

La nivel de judet, lista cursantilor programati on-line pentru sustinerea examenului auto a ajuns la nivelul lunii martie 2018, numarul acestora fiind de aproximativ 1.700.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img