joi, 28 martie, 2024

VASLUI: Talibani versus ragalii – o dezbatere adevarata?

Distribuie:

Publicat:

Ieri, 2 februarie 2017, in cadrul protestului impotriva ordonantelor hotiei care a adunat aproape 500 de vasluieni, am adresat public domnului Dumitru Buzatu, presedinte al Consiliului Judetean Vaslui invitatia la o dezbatere. Raspunsul organizatiei judetene a PSD Vaslui a venit prompt, dorindu-se organizarea unei dezbateri publice in cursul zilei de astazi, 3 februarie 2017.

“Ne exprimam public indignarea pentru declaratiile jignitoare ale domnului Dumitru Buzatu, declaratii in care noi, protestatarii, am fost denumiti “ragalii, ii recunosc dupa ragetele pe care le scot”.

Ii amintim domului Buzatu ca o dezbatere se face intr-o atmosfera de respect, dupa niste reguli. Asadar, pentru a ajunge fata in fata in cadrul unei dezbateri, solicitam ca domnul Buzatu in prealabil sa isi ceara scuze public fata de protestatari(multi dintre care l-au si votat) si sa isi retraga declaratia calomniatoare.
Dezbaterea va avea loc la initiativa vasluienilor care protesteaza in aceste zile si va avea un moderator neutru. Asadar, astazi, 3 februarie, ora 19, la sala de conferinte a hotelului Racova, va avea loc o dezbatere organizata pe tema ordonantelor in format restrans, dezbatere care va fi transmisa public. Invitam organizatia judeteana a PSD Vaslui in frunte cu domnul Dumitru Buzatu dar si parlamentarii coalitiei de guvernare.

Chiar daca pe 2 februarie  am fost 500 de protestatari, zi dupa zi vom fi si mai multi, si tineti cont ca multi vasluieni protesteaza in Iasi, in Bucuresti, in Cluj si in alte orase ale tarii si peste hotare. Noi vom continua sa protestam pana la capat impotriva dezincriminarii abuzului in serviciu. Nimeni nu e mai presus de lege.
Titlul dezbaterii va fi : „Dreptul nu înseamnă manevrarea normelor de procedură legislativă împotriva scopului lor”(apud Universitatea de Vest din Timișoara, 2 februarie 2017)

Confirmarea prezentei invitatilor la dezbatere se poate face pana la ora 14 pe adresa de email: g.silvestrovici@yahoo.com si la telefon 0746040650. ” spun organizatorii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img