vineri, 29 martie, 2024

VASLUI:Tigari de contrabanda ascunse in compartimentul motor al unui autocar

Distribuie:

Publicat:

In baza unei informatii detinute la nivelul Serviciului Teritorial al Poltiei de Frontiera Vaslui, politisti de frontiera din cadrul structurii au descoperit 2.660 tigarete de provenienta R. Moldova, in compartimentul motor al unui autocar.

In ziua de 20 august, pentru valorificarea unei informatii detinute la nivelul  Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui, politisti de frontiera din cadrul serviciului au organizat si desfasurat o actiune punctuala pentru prevenirea si combaterea contrabandei.

In timpul actiunii desfasurate, in jurul orei 17.30, lucratorii nostri au oprit pentru control, pe comunicatia Albita – Iasi, in punctul “intersectia Ghermanesti”, un autocar inmatriculat in judetul Iasi, condus de cetateanul roman Nicolae R., in varsta de 51 de ani, care era insotit, in calitate de ajutor conducator auto, de cetateanul roman Ion U.,  in varsta de 51 de ani.

La controlul amanuntit efectuat asupra autovehiculului si persoanelor au fost descoperite ascunse in compartimentul motor al autovehiculului, 2.660 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova, stabilindu-se ca acestea apartineau lui Ion U.

Autovehiculul a fost condus in P.T.F. Albita unde, conform prevederilor legale, a fost luata masura sanctionarii contraventionale a lui Ion U. cu amenda in valoare de 5.000 lei si retinerii tigaretelor in valoare totala de 1.729 lei.   

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img