vineri, 29 martie, 2024

Vaslui : Trei copii au fost scosi din familie din cauza tatalui agresiv

Distribuie:

Publicat:

 

Trei copii cu varste cuprinse intre 2, 5 si 11 ani au fost preluati in regim de urgenta de catre reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului Vaslui, dupa ce copila mai mare a sunat la numarul de urgenta 112 si a spus ca tatal ii neglijeaza si are un comportament agresiv.

 

Copiii, care locuiau impreuna cu bunica materna ci cu tatal, in timp ce mama este plecata la munca in strainatate, au mai fost in atentia institutiei vasluiene si anul trecut, dat fiind faptul ca parintii intampinau dificultati in gestionarea resurselor financiare si de relationare interfamiliala, situatie generatoare de abuz psiho-emotional in forma continua.

 

Concluziile evaluarii au dus la stabilirea masurii de protectie speciala plasament in regim de urgenta in cadrul Centrului de Primire in Regim de Urgenta pentru Copilul Abuzat Neglijat si Exploatat Barlad.

 

Cand a aflat ca i-au fost luati copii de catre asistentii sociali, barbatul a incendiat locuinta care ii apartine soacrei sale, el fiind retinut pentru 24 de ore.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de distrugere prin incendiere. Barbatul urmeza sa fie adus in fata magistratilor de la Judecatoria Barlad, cu propunere de arestare preventiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img