vineri, 26 aprilie, 2024

VASLUI: Un barbat a fost batut crunt de 5 indivizi si talharit. Golanii au fost lasati in libertate – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Bataie ca in filme intr-un bar din judetul Vaslui. S-a intamplat in localitatea Fedesti unde un barbat de 40 de ani a fost batut cu bestialitate de 5 golani. Acestia s-au enervat din cauza ca barbatul nu a vrut sa le faca cinste.

 Indivizii l-au lovit crunt pe barbat, dar nu s-au multumit cu atat, i-au furat si banii: 1500 de lei si 500 de lire sterline. Barbatul a ajuns la spital in stare grava, iar cei 5 batausi au fost prinsi de politisti.  “Le-am spus sa nu mai dea, ca le dau banii…Mi-a luat portofelul 500 lire si vreo 15 mil”, povesteste victima.

Barbatul munceste de ani buni in Anglia si a venit acasa in vacanta. A mers la crasma din sat sa se intalneasca cu un prieten. Asa a intrat in vizorul celor 5 golani. “

S-a intervenit chirurgical, toaletate si inchise plagile.

 Barbatul e internat la chirurgie cu traumatism toracic si cranian”, a declarat Adrian Gheorghiu, purtator cuvant al Spitalului de Urgenta Barlad.

Cu toate ca cei 5 golani sunt extrem de violenti si mai au si alte dosare penale pentru loviri sau alte violente, ei au fost lasati in libertate.  “Au fost identificate 5 persoane, intre 24-35 ani, banuite de comiterea acestei infractiuni”, a declarat Silvia Manta, purtator de cuvant al IPJ Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img