joi, 25 aprilie, 2024

Vaslui: Un batran s-a ales cu mainile rupte pentru o plasa cu alimente. Faptasul,un tanar de 17 ani

Distribuie:

Publicat:

Politistii au retinut pentru 24 ore, un tanar de 17 ani, banuit de comiterea infractiunii de talharie, fapta comisa pe raza localitatii de domiciliu. Acesta a fost prezentat la parchet cu propunerea de luare a unei masuri preventive.

Oamenii legii au facut cercetari intr-un dosar penal intocmit in urma unei plangeri primite de la un barbat, in varsta de 81 ani, din comuna Tacuta. Acesta a sesizat faptul ca intr-o sear, in timp ce se deplasa catre locuinta, un tanar i-a smuls o sacosa in care avea produse alimentare. Politistii au identificat persoana banuita de comiterea faptei ca fiind Luca Alexandru, de 17 ani, din comuna Tacuta, acesta fiind condus pentru audieri la Politia municipiului Vaslui. In baza probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe tanar si l-au prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui cu propunerea de luare a unei masuri preventive.

PENTRU A NU CADEA  VICTIMA TALHARILOR, POLITISTII VA SFATUIESC:

Luati-va masuri de precautie, mai ales cand circulati noaptea, la ore tarzii, pe strazi pustii sau neiluminate.

Daca observati ca sunteti urmariti, nu ezitati sa cereti ajutor trecatorilor de pe strada.

Cea mai buna arma de aparare in cazul unui atac este strigatul. Daca sunteti agresati, batuti sau talhariti pe strada, strigati cat mai tare dupa ajutor. Procedand astfel alertati persoanele din jur, iar agresorii vor fugi.

Daca sunteti victima unei agresiuni, incercati sa retineti multe semnalmente ale autorului si anuntati imediat politia; sporiti astfel sansele de identificare, prindere si pedepsire a agresorului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img