marți, 19 martie, 2024

VASLUI : Un grav accident feroviar s-a produs astazi la trecerea de nivel de cale ferata din localitatea Gara Rosiesti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Din primele cercetari, autoturismul in care se aflau doi barbati si o femeie, a fost lovit de un tren de calatori care se indrepta in directia Vaslui- Barlad. In urma impactului, femeia de aproximativ 60 de ani, care se afla pe bancheta din spate, a fost proiectata prin parbriz pe liniile de cale ferata.  Aceasta este constienta, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Un tanar de 30 de ani, pasagerul care se afla in dreapta conducatorului auto, a fost declarat decedat. Acesta este din satul Barbosi comuna Hoceni si a oferit informatii telefonice echipelor de interventie care se deplasau la fata locului . Acesta nu a raspuns manevrelor de resuscitare. Conducatorul auto este in coma. A fost preluat de un elicopter SMURD si urmeaza a fi transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

"Din primele informatii, un tren a intrat in coliziune cu un autoturism. S-au deplasat 3 autospeciale si terapia intensiva mobila cu medic. Se acorda primul ajutor unei persoane care a fost aruncata din masina si pentru persoanele incarcerate in masina se incearca descarcerarea acestora. Este o trecere la nivel cu calea ferata semnalizata, problema este ca in zona este ceata densa.", a declarat purtatorul de cuvant ISU Vaslui, Petru Iftene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img