marți, 19 martie, 2024

Vaslui : Un primar care confunda cultura cu balciul ieftin! Vasile Paval si tarabele cu mici si bere

Distribuie:

Publicat:

Tarabe cu alcool de calitate indoielnica si mici cu mustar! Asta intelege pesedistul Vasile Paval prin cultura. Atat stie, atat face. La felul jalnic in care arata Vasluiul este evident ca Vasile Paval isi vede doar de interesul propriu. Ca sa le demonstreze vasluienilor ca respectul sau pentru cetatenii orasului este undeva spre zero, edilul habarnist a organizat si in acest an “Zilele culturale ale Vasluiului” in centrul orasului. A blocat circulatia si a creat haos in trafic. Atat poate mintea primarului afacerist, sa inunde centrul civic de fum si sa le dea voie comerciantilor sa vanda mici si gogosi la suprapret. Cine a bagat mana adanc in buzunar si a cotizat la Primarie, a primit acceptul sa participe la balciul lui Paval, cine nu, asteapta anul viitor. PSD va oragniza din nou “Zilele culturale”. Beizadelele domnului primar au nevoie de bani in continuare. Nesimtirea crasa a autoritatilor a starnit un val de nemultumire pe retelele de socializare din partea vasluienilor care s-au saturat sa indure bataia de joc.

“In fiecare an Vasile Paval profita de “Zilele culturale” pentru a-si sarbatori si ziua de nastere, nefiind astfel nevoit sa scoata bani din buzunare. Se ghiftuieste cu ce dau sponsorii, iar fraierii suporta marlania”, a spus un vasluian.

“Se mai numește și zilele culturale aceasta porcarie. Ce cultură e aceasta cu atîtea tarabe și fum de nu poți să ai un geam deschis vorbesc ca simplu cetățean ce locuiesc in zonă”, sustine un alt cetatean.

“La cât circ cu banii noștri,  mai bine mai făceau parcari, palatul copiilor care stă sa se dărîme e.t.c. Suntem plini de festivaluri la Vaslui  , parcă am fi la San Remo, dar prostul dacă nu-i fudul,  nu-i prost destul”, a scris un vasluian.

“PSD sa va duceti …cu balciul vostru cu tot.  Eu nu sunt obligat sa suport marlaniile astea pe care voi le numiti „culturale”. Daca asta considerati voi ca e cultura e clar de cine suntem condusi”, spune un alt cetatean.

“Zilele astea “culturale” reprezinta cerintele marlanilor care sunt la conducere dupa revolutie in Vaslui si au stricat ceea ce mai era bun in oras. Tot orasul este un haos. In alte orase se organizeaza in afara orasului sau in zone in care nu traiesc oameni. Mici stricati, bere acra, manele si fum: centrul Vasluiului  anului 2019, oras fara viitor”, scrie un alt vasluian de facebook.

“Fereasca Dumnezeu ce e pe Traian, abia am ajuns la destinatie. Nu se poate muta festivalul pe stadion cum au făcut și cei de la Cluj cu Untold??” este intrebarea altul cetatean.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img