News Flash:

VASLUI:Unde va tratati de sarbatori. 11 centre de permanenta vor fi functionale

24 Decembrie 2015
1937 Vizualizari | 2 Comentarii
In perioada sarbatorilor de iarna, locuitorii judetului Vaslui vor putea beneficia de asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca si spitaliceasca asigurata prin Centre de Permanenta, Serviciul de Ambulanta, serviciile de garda, Unitati de Primiri Urgente din cadrul spitalelor. In vedere evitarii aglomeratiei in spitale, reamintim populatiei sa se adreseze centrelor de permanenta care asigura continuitatea asistentei medicale primare in localitatile in care acestea sunt organizate.

La nivelul judetului Vaslui functioneaza 11 centre de permanenta, astfel:

Centrul de permanenta Codaesti deserveste comunele: Codaesti, Tacuta, Danesti, Miclesti si Feresti.

Centrul de permanenta Ivanesti
deserveste comunele: Ivanesti, Pungesti, Garceni si Poienesti.

Centrul de permanenta Vutcani deserveste comunele: Vutcani, Gagesti, Dodesti, Rosiesti si Viisoara.
Centrul de permanenta Puiesti deserveste comunele: Puiesti, Dragomiresti, Voinesti, Gherghesti, Pogana si Iana.

Centrul de permanenta Cozmesti
  deserveste comunele: Cozmesti, Delesti, Osesti si Balteni. Centrul de permanenta Duda – Epureni deserveste comunele: Duda-Epureni, Arsura si Dranceni. Centrul de permanenta Oltenesti deserveste comunele: Albesti, Oltenesti, Cretesti si Tatarani. Centrul de permanenta Stanilesti deserveste comunele: Stanilesti, Lunca Banului, Berezeni, Vetrisoaia si Falciu.

Centrul de permanenta Dragomiresti deserveste comunele Dragomiresti, Ivanesti (sat Ursoaia, sat Blesca si sat Moara Sima) si Voinesti (sat Avramesti si sat Uricani). Centrul de permanenta Husi deserveste municipiul Husi si zonele limitrofe municipiului Husi.

Centrul de permanenta Tutova
deserveste comunele Tutova, Pochidia, Pogonesti si Ivesti. Medicii de familie acorda consultatii in centrele de permanenta in afara programului de lucru din cabinetul individual, intre orele 15.00 – 8.00, dar si in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale, intre orele 8.00 – 8.00. Serviciul Judetean de Ambulanta  poate fi solicitat gratuit, din orice retea de telefonie fixa sau mobila, la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112. Spitalele si structurile de primiri urgente (camere de garda, compartimente si unitati de primiri urgente) au activitate permanenta, in conformitate cu planificarea medicilor in cadrul turelor de garda. In zilele sarbatorilor legale, Ambulatoriile de specialitate din cadrul spitalelor nu functioneaza.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

sibnet  | #4066
Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: sibnet@usa.com
Mihai  | #4067
Viitorul vostru depinde, în mare măsură, de ceea ce învăţaţi şi experimentaţi, începând din acest moment. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:mihaisidianapavel@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0979 (s) | 35 queries | Mysql time :0.016172 (s)