marți, 19 martie, 2024

Vaslui : Vor sa fie liberi dupa ce au violat o femeie si au lasat-o sa moara

Distribuie:

Publicat:

 

Cei trei tineri din satul Iaz, comuna Solesti, acuzati ca au rapit o femeie de 49 de ani, au violat-o si au lasat-o sa moara pe camp, se afla acum in arestul Politiei Vaslui.

 

Reamintim ca in seara de 6 martie a.c, tinerii au mers la magazinul din sat unde s-au intalnit cu victima, au luat-o pe sus, au aruncat-o intr-o caruta si au dus-o pe camp unde au violat-o fara mila. Ca si cand nu ar fi fost suficient, acestia au lasat-o acolo. Dupa trei zile trupul femeii a fost descoperit de politisti fara suflare.

 

Marian Iancu (16 ani), Ionut Chirila (18 ani) si Costica Panainte (23 ani) au fost prezentati Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunilor de omor si viol.

 

In arestul IPJ Vaslui acestia s-au intalnit si cu, Silviu Panainte, varul unuia dintre violatori, arestat si el pentru tentativa de omor dupa ce l-a lovit cu un baros in cap pe cel mai bun prieten. Silviu Panainte i-a "crapat" capul prietenului sau deoarece acesta nu a vrut sa-i imprumute pentru o noapte iubita.

Toti cei patru indivizi au contestat masurile luate de judecatorii Tribunalului Vaslui, fara succes insa, caci Curtea de Apel Iasi a respins contestatiile pe motiv ca sunt nefondate. Tinerii lupta cu orice pret sa revina in libertate ca si cand faptele comise nu ar fi atat de grave.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img