sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vasluian fugar prins de politistii vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Directia de Investigatii Criminale din Politia Romana organizeaza si coordoneaza activitatea de localizare si prindere a urmaritilor la nivel national si international, precum si de depistare a persoanelor disparute.

Saptamana aceasta, a fost clarificata situatia in 203 cazuri de persoane disparute sau pe numele carora existau mandate emise de instantele de judecata.

In perioada 12 – 18 octombrie a.c., politistii de investigatii criminale au depistat, la nivel national, 142 de persoane semnalate ca fiind disparute, dintre care 91 de minori.

De asemenea, in aceasta perioada, au fost depistate 61 de persoane urmarite in temeiul legii. Dintre acestea, 50 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventiva, 4 erau urmarite in baza unui mandat european de arestare, iar 3 persoane aveau sentinta penala de internare in unitati medicale de specialitate.

La data de 15 octombrie a.c., politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui au depistat un barbat, de 22 ani, din judetul Vaslui, care se sustragea executarii unei pedepse privative de libertate de 7 ani si 6 luni, pentru comiterea infractiunii de omor. Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img