vineri, 26 aprilie, 2024

Vasluian retinut dupa ce a deschis focul de arma la discoteca

Distribuie:

Publicat:

 

Un tanar in varsta de 22 de ani din localitatea Ratesu Cuzei a fost arestat preventiv in cursul zilei de luni, dupa ce in noaptea de sambata spre duminica, a luat arma de vanatoare si a amenintat cu ea agentii de paza ai unei discoteci. Imediat dupa asta, barbatul a tras si a plecat cu o masina.

 

Din cercetarile efectuate de Inspectoratul Judetean de Politie (IPJ) Vaslui, barbatul a mers impreuna cu alte trei persoane la o discoteca pe raza localitatii Todiresti. Acolo, in urma unui conflict pe care unul dintre insotitori il avea cu agentii de paza ai discotecii, tanarul a folosit o arma de vanatoare pe care a manevrat-o pentru a ameninta unul dintre agentii de paza, dupa care a si tras un foc de arma in plan vertical.

 

Barbatii au fost blocati de doua autospeciale de politisti pe raza localitatii Glodeni, orasul Negresti, insa chiar si asa au reusit sa scape, fiind ulterior depistati pe raza municipiului Vaslui.

Tanarul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de amenintare, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, tulburarea ordinii si linistii publice, nerespectarea regimului armelor si munitiilor precum si uz de arma fara drept, el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Si detinatorul armei de vanatoare a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 2.000 de lei. Totodata, acestuia i s-a anulat dreptul de port si folosire a armelor si i s-a retras permisul de arma.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img