sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vasluian retinut pentru ca se autosatisfacea in spatiul public

Distribuie:

Publicat:

La nivelul Politiei municipiului Vaslui s-au declansat verificari din ziua aparitiei materialului de presa referitor la faptul ca o persoana necunoscuta ar fi savarsit infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri, intr-un parc din municipiul Vaslui.

    Astfel, politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au identificat un barbat, in varsta de 60 ani, din municipiul Vaslui, care in dupa-amiaza de 25 august, a fost surprins de mai multe persoane, in zona Teatrului de Vara din municipiul Vaslui, savarsind in public acte obscene.

    Barbatul a fost depistat si condus la sediul Politiei municipiului Vaslui unde a fost audiat cu privire la aspectele prezentate in mass-media. Acesta si-a motivat gesturile prin faptul ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

    Impotriva barbatului, politistii de investigatii criminale au dispus masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

    Pentru aceasta fapta Codul Penal prevede o pedeapsa cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani.

    Daca sunteti victima sau martor al unei infractiuni, retineti cat mai multe semnalmente ale autorului, inaltime, trasaturi ale fetei, semne particulare, vestimentatie, particularitati in vorbire sau comportament si sesizati de urgenta Politia – 112!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img