sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Vasluian retinut pentru cominterea infractiunii de lovire

Distribuie:

Publicat:

 Un barbat de 27 de ani, din localitatea Horga, comuna Epureni, judetul, a retinut pe o perioada de 24 ore zile pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

Politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Murgeni au probat activitatea infractionala a unui barbat de 27 ani, din localitatea Horga, comuna Epureni, judetul Vaslui, banuit de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

Din cercetarile efectuate s-a constatat ca in ziua de 26 octombrie a.c. barbatul, pe fondul consumului de alcool, a agresat doua persoane, o femeie in varsta de 47 ani si sotul acesteia de 55 de ani, ambii din localitatea Suletea, judetul Vaslui.

In urma agresiunii, cele doua persoane vatamate au suferit leziuni ce necesita 35, respectiv 7/8 zile de  ingrijiri medicale.
Miercuri, 31 octombrie, fata de barbat a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de maiine, acesta sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, pentru dispunerea unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img