joi, 28 martie, 2024

Vasluian ucis la Focsani

Distribuie:

Publicat:

Soarta nu a fost de partea lui Ioan Pavel, in varsta de 44 de ani, din comuna Bunesti Averesti, care a ajuns om al strazii in Focsani.

El obisnuia sa se adaposteasca in cladirea fostului Palat al Copiilor din oras, constructie lasata in paragina.
Ioan Pavel, il avea partener de necaz pe Gheorghe Lobodan, focsanean ajuns si el in strada.

In fiecare dimineata se trezeau unul langa celalalt si infruntau, impreuna, neajunsurile.
Vineri dimineata, s-au trezit impreuna ca in fiecare zi, insa pentru ultima data, caci vasluianul Ioan Pavel, era fara de suflare.

Dupa cum se arata in comunicatul Inspectoratului de Politie al Judetului Vrancea, “in ziua de 16 septembrie, organele de politie au fost sesizate de decesul unei persoane necunoscute. Imediat a doua zi, i s-a efectuat autopsia din care a reiesit ca moartea a fost una violenta. In aceeasi zi, un barbat de 38 de ani din Focsani, a fost retinut ca principal suspect in comiterea faptei, motiv pentru care a fost arestat preventiv, 30 de zile.”
Se pare ca barbatii, in seara zilei 15 septembrie, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, au inceput sa se certe, iar Gheorghe Lobodan l-a lovit in nenumarate randuri cu pumnii si picioarele pe vasluian, pana acesta si-a dat ultima suflare.

Faptasul si-a dat seama de cele intamplate vineri dimineata, cand, s-a trezit langa victima s-a si, dupa ce a tot incercat sa-l miste, a vazut ca acesta murise.

Infractiunea de omor il trimite pe Gheorghe Lobodan dupa gratii, desi acesta isi regreta fapta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img