luni, 18 martie, 2024

Vasluian urmarit depistat de politisti

Distribuie:

Publicat:

In ultima saptamana, a fost clarificata situatia in 226 de cazuri de persoane disparute sau pe numele carora existau mandate emise de instantele de judecata.

Directia de Investigatii Criminale din Politia Romana organizeaza si coordoneaza activitatea de localizare si prindere a urmaritilor la nivel national si international, precum si de depistare a persoanelor disparute.

In perioada 2 – 8 noiembrie 2018, politistii din intreaga tara, sub coordonarea Directiei de Investigatii Criminale a Politiei Romane, au depistat 137 de persoane semnalate ca fiind disparute, dintre care 89 de minori.

De asemenea, in aceasta perioada, au fost depistate 89 de persoane urmarite in temeiul legii. Dintre acestea, 76 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventiva, 7 erau urmarite in baza unui mandat european de arestare, iar 2 persoane aveau sentinte penale de internare in unitati medicale de specialitate.

La data de 4 noiembrie a.c., politistii din Vaslui au depistat un barbat, de 27 de ani, din judet, care se sustragea executarii unei pedepse privative de libertate de 5 ani, pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor. Persoana in cauza a fost incarcerata in Penitenciarul Vaslui.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img