marți, 19 martie, 2024

Vasluieni la loturile nationale

Distribuie:

Publicat:

Federatia Romana de Atletism a dat publicitatii listele cu loturile nationale largite la seniori, tineret si juniori. Vasluiul are 18 sportivi nominalizati.

La seniori, pe lisa se regasesc sase sportivi. Este vorba despre Andrei Alestar, Andrei Micu, Laurentiu Chelaru si Oana Doltu, in proba de aruncare a ciocanului, iar Diana Bogos este nominalizata la 800 m, ultima sportiva-Maria Ifteni-fiind printre componentele lotului in proba de 1.500 m. Primii patru vasluieni provin de la CS ”Viitorul” Vaslui, iar ultimele doua sunt de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

La tineret, in proba de aruncare a ciocanului se regasesc Victor Ionita si Laurentiu Chelaru (CS ”Viitorul” Vaslui), alaturi de Maria Ifteni, pentru probele de 3.000 m si 10.000 m.

La juniori I, CS ”Viitorul” ii are pe Andrei Micu, Alexandru Bilan, Viorica Bocanet si Alexandra Rotaru, iar LPS Vaslui este reprezentat de Diana Bogos (800 m), Georgiana Nedelea (1.500 m) si Ionela Lungu (5.000 m).
La juniori II, Vasluiul are reprezentare prin Cosmin Boja, Radu Stefan Macarie, Silviu Ciolac (CS ”Viitorul”), Georgiana Nedelea, Ionela Varlan, Izabela Spiridon si Ionela Lungu (LPS Vaslui).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img