marți, 19 martie, 2024

Vasluienii de la Liga de Est au contribuit la clasarea Romaniei pe locul 4 la Campionatul Mondial de taekwon-do

Distribuie:

Publicat:

Liga de Est a iesit in evidenta la Campionatul Mondial de taekwon-do, contribuind la succesul Romaniei de la Dublin (Irlanda).

Cel mai bun rezultat a fost obtinut de Mircea Hondru, care a devenit campion mondial la tehnici speciale, individual, la juniori. Acesta mai are un titlu modnial cu echipa masculina de juniori, la spargeri forta, iar la tehnici speciale a devenit vicecampion mondial pe echipe. Tot la echipe, vasluianul mai are un bronz la tull.
Al doilea succes notabil a fost obtinut de Adelina Mihai, care este noua vicecampioana mondiala la tehnici speciale, individual, junioare.

Adelina Mihai a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului cu echipa de junioare, in probele de lupta si tehnici speciale. Sportiva mai are un argint cu echipa la spargeri forta.

Si pentru Andrei Chiriac a cantat imnul Romaniei, obtinand aurul cu echipa la spargeri forta.

Medalia pe care nu o va uita niciodata este cea de argint la individual, in proba de tehnici speciale.

Pe echipe, vasluianul mare are o medalie de argint la tehnici speciale si una de bronz la tull.

Dragos Chiriac a contribuit la argintul pe echipe la tehnici speciale si la bronzul de la tull.

Miruna Lupascu a revenit acasa cu medalia de argint, pe echipe, la spargeri forta, junioare, performanta la care a contribuit si Ana Maria Haisan.

Marcel Miron este campion mondial cu echipa de seniori, in proba de tehnici speciale, performanta la care si-a adus aportul si Stefan Fratian.

Cel din urma si Georgian Manea au punctat pentru medaliile de bronz pe echipe, din probele de lupta si spargeri forta.

Participarea CS Liga de Est la Mondialele de la Dublin a fost finatata printr-un proiect al Primariei municipiului Vaslui. Clubul vasluian a mai fost sprijinit financiar de Consiliul Judetean, Ela-General-Com, Araprest Roxalin, Badotherm-AMC si Pancris.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img