vineri, 29 martie, 2024

Vasluienii, invitati sa-l voteze pe Mihai Bujor jucatorul etapei

Distribuie:

Publicat:

Etapa a cincea din Liga Zimbrilor s-a incheiat la Constanta, cu reeditarea semifinalei din sezonul trecut, Dobrogea Sud-Dinamo. Echipa handbalvolei.ro va invita sa votati pana vineri seara cel mai bun jucator al rundei.

Cu trei aruncari de la sapte metri aparate in a doua repriza, George Selaru a fost decisiv din nou pentru echipa sa. Gartie unei prestatii constant bune a fostului international, Dunarea s-a impus din nou la limita, 25-24.

Debutul lui Vlad Caba la CSM Bucuresti a fost unul fericit in cele din urma, desi Poli a pus probleme serioase vicecampioanei. Un rol important la acest succes l-a avut spaniolul Antonio Garcia Robledo, el fiind si cel care a incheiat conturile definitiv, dupa ce a obtinut o aruncare de la sapte metri la 22-21, pe care a si transformat-o ulterior.

Steaua a obtinut a patra victorie in cinci etape, 31-25 la Fagaras, dupa o partida in care a condus aproape in permanenta. In absenta lui Ionut Georgescu, accidentat, sarbul Milos Kostadinovic, utilizat pe intreaga durata a partidei, a fost de neoprit: 11 goluri din 11 aruncari, toate din actiune!

Pierre Ragot se simte din ce in ce mai bine la Minaur si a dovedit asta si cu Odorhei: 12 goluri in poarta echipei antrenate de Dragan Djukic. Fosta campioana s-a impus cu 27-25, iar 44% din reusite au purtat semnatura francezului adus de la Dinamo.

Suceava a spart gheata pe teren propriu in victoria 34-27 cu Poli Iasi. La cel mai bun meci din acest sezon, Florin Ciubotariu a fost de neoprit de catre defensiva moldava: 9 reusite semnate de extrema stanga de 33 de ani.

HC Vaslui continua sirul rezultatelor pozitive si a invins, conform calculelor hartiei, pe CSM Focsani sambata seara. Cu doar trei goluri marcate, Mihai Bujor a dat insa culoare atacului gazdelor, fiind cel mai bun om al lui Sandu Iacob in acest meci.

Campioana a castigat in premiera la Constanta un duel cu Dobrogea Sud, rezultat care nu era posibil fara aportul lui Ionut Irimus. Internationalul roman a avut momente foarte bune in disputa de duminica, inclusiv in situatii de unu la unu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img