News Flash:

Vasluienii nu isi permit asigurari pentru locuinte

3 Decembrie 2015
2014 Vizualizari | 1 Comentarii
Traiul saracacios din judetul Vaslui se resimte si in activitatea societatilor de asigurare. Potrivit oficialilor, putini vasluieni sunt cei care le calca pragul pentru a-si incheia o polita de asigurare pentru locuinta, chiar daca acest timp de asigurare este obligatorie si este reglementata de Legea 260/2008.

Lipsa banilor isi spune cuvantul, vasluienii trecand din ce in ce mai rar pragul societatilor de asigurare ca sa incheie  polite pentru locuinte. Impovarati de cheltuielile curente, oamenii nu mai gasesc bani pentru asigurarea locuintelor, chiar daca acest tip de politaeste obligatoriu. Societatile de asigurare trag un semnal de alarma si vorbesc, practic, de prabusirea asigurarilor pentru locuinte.


 „Daca atunci cand asigurarea a devenit obligatorie, incheiam un numar foarte mare de asigurari, in prezent, acest tip de asigurare s-a prabusit. Persoanele care solicita acest tip de asigurare sunt cele care au creditul garantat cu locuinta si sunt obligate de banci sa incheie astfel de tipuri de asigurare. Noi speram ca populatia sa inteleaga ca acest tip de asigurare nu trebuie privit ca o obligatie, ci mai degraba ca o protectie in caz de dezastru”, a declarat agentul de asigurari, Radu Bumbu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

razvan  | #3984
banii de acasa
Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:razvan_rzv_96@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 35 queries | Mysql time :0.035266 (s)