News Flash:

Vasluienii solicita ajutoare de urgenta

5 Noiembrie 2015
2149 Vizualizari | 1 Comentarii
gethumbDetails php
Zeci de vasluieni aflati in situatii disperate au solicitat ajutoare de urgenta de la stat. Potrivit directorului Agentiei de Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) Vaslui, Sorin Prepelita, tot mai multi sunt cei care, aflati in situatii de viata extreme, depun cereri pentru a primi ajutor de urgenta.

„Sunt zeci de persoane din judet care depun cereri pentru ajutor de urgenta. Avem in prezent si cateva cereri nesolutionate si avem trimise la Bucuresti peste 20 de  dosare care urmeaza sa fie aprobate. De asemenea, mai avem alte cateva zeci de  cereri in evaluare, unde urmeaza sa efectuam anchete sociale. Cei care depun astfel de solicitari sunt  persoane din familii care se afla in situatii de saracie extrema, care au conditii foarte, foarte dificile,  persoane care au copii grav bolnavi si au nevoie de interventii chirurgicale sau tratamente in strainatate. Sunt si cazuri cand persoanele solicita ajutor de urgenta pentru ca le-a ars casa”, ne-a declarat Prepelita.


Suma minima pe care o vor primi de la stat cei aflati in nevoi este de 1.000 de lei, iar cea maxima, care se acorda in cazul persoanelor care sufera de boli rare sau care au nevoie de interventii chirurgicale extrem de costisitoare care nu se pot efectua in tara, este de 6.000 de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Vintila Elena  | #3850
O sansa buna pentru a castiga bani!
-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-NU este necesara niciun fel de experienta!
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: vintilaelena2004@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0885 (s) | 35 queries | Mysql time :0.032083 (s)