vineri, 29 martie, 2024

Vasluiul devine capitala prieteniei

Distribuie:

Publicat:

Incepand de maine, 25 mai 2016, Vasluiul devine gaza Festivalului International de gimnastica si dans “Prietenia”, organizat de Palatul Copiilor Vaslui si Colegiul Economic “Anghel Rugina”, cu sustinerea Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, in parteneriat cu Primaria Municipiului Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui, Inspectoratul Scolar Judetean, Casa Corpului Didactic, dar si cu institutiile care au la baza activitatii, sportul.

Festivalul cuprinde doua sectiuni, cu participare directa si indirecta, in care formatiile de dans vor evolua pe scena Teatrului de Vara. In caz de conditii meteorologice nefavorabile, ei vor activa pe scena Casei de Cultura “Constantin Tanase” Vaslui.

Vor fi formatii de dans din Australia, Ungaria, Venezuela, Republica Moldova, dar si din cele mai importante orase de la noi din tara.

Din judetul nostru s-au inscris 80 de formatii si grupuri de dans.
Miercuri, 25 mai, incepand cu ora 10:00, majoritatea echipelor vor lua startul competitiei.
Sambata, odata cu ora 09:00, toti concurentii sunt asteptati sa participe la “Parada Costumelor”, de la Palatul Copiilor in Piata Civica Vaslui, si mai apoi va avea loc deschiderea oficiala a Festivalului, care se va desfasura pana seara tarziu.

Premierea si Gala Laureatilor are loc duminica, incepand cu orele 09:00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img