vineri, 29 martie, 2024

Vasluiul revine pe harta fotbalului juvenil international cu turneul LPS Cup 2017

Distribuie:

Publicat:

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui va primi vizita Academiei Iproskills din Chicago (Statele Unite ale Americii), ocazie cu care se va desfasura si competitia de fotbal. In afara de americani si gazde, la intrecere vor mai participa Athletic Club Barlad si Didi Junior Iasi.

De remacat faptul ca intre LPS Vaslui si Iproskills Academy Chicago a fost semnat un parteneriat, urmand ce cele doua cluburi sa desfasoare mai multe activitati comune.

”Asteptam cu nerabdare oaspetii nostri de la Iproskills Academy Chicago si ne dorim ca alaturi de colegii nostri de la Didi Junior Iasi si Athletic Club Barlad sa ne bucuram cu totii de clipe deosebite alaturi de toti copiii. Nu va fi o competitie, va fi o sarbatoare a copiilor Liceului cu Program Sportiv Vaslui, care in calitatea lor de gazde vor incerca sa se ridice la nivelul asteptarilor ca joc, nu neaparat ca si rezultate”, a spus Ionut Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.

Academia de fotbal din Chicago este condusa de un vasluian, fost elev al liceului sportiv. Este vorba despre Catalin Serban, care vrea sa ii invete pe copiii din America cat mai multe despre sportul cu balonul rotund.
”Multumim frumos pentru tot efortul dumneavoastra. Sa ne vedem cu bine in Vaslui. Speram ca parteneriatul nostru sa fie de lunga durata, in care micii fotbalisti sa beneficieze din plin. Multumesc, in acelasi timp, autoritatilor locale si vasluienilor care s-au oferit sa voluntarieze in aceasta sarbatoare fotbalistica”, a spus Catalin Serban.

Partidele se vor desfasura pe stadionul Municipal, iar LPS Vaslui va evolua cu grupele 2006, 2007, 2008, 2009 si 2010.

Iproskills Academy Chicago vine la Vaslui cu o delegatie formata din 41 de persoane, din care 25 sunt copii.
In afara de turneul de la Vaslui, copiii americani vor mai sustine meciuri amicale la Iasi, Focsani si Constanta.
LPS Cup 2017 debuteaza pe 4 iulie, de la ora 16.30, si va continua in zilele de 7 si 8 iulie. Competitia este sprijinita de Primaria Vaslui, Inspectoratul Scolar Judetean si Asociatia Judeteana de Fotbal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img