News Flash:

Vasluiul sub domnia lui Buzatu, Bichinet si Mihalachi. 300 de km de drum de pamant

25 Decembrie 2015
2009 Vizualizari | 3 Comentarii
De ani buni, Consiliul Judetean Vaslui doar promite ca va aloca bani pentru reabilitarea celor 300 de km de drum de pamant din judet. Potrivit sefilor CJ VASLUI, nu exista in judet localitate rurala care sa nu aiba macar un drum de pamant. Mai marii judetului spun ca din fondurile si din imprumuturile din 2015 au reusit sa reabiliteze arterele de asfalt care erau pline de gropi.

„Pentru anul viitor avem in vedere continuarea proiectelor incepute anul acesta, terminarea lor si inceperea altor drumuri judetene, urgente. E vorba de cateva drumuri din nordul judetului. Am reabilitat 30% din drumuri, dar mai avem. Nu ma pot declara multumit, dar nici nemultumit. Mai avem cateva sute de km de drum care trebuie reparati, din care aproape 300 sunt de pamant, dar nu avem suficienti bani. Nevoile sunt multe si toti cetatenii si primarii ar vrea asfalt peste tot. Si noi ne dorim lucrul acesta, dar nu sunt atatea fonduri. Vom continua lucrarile anul urmator”, a declarat Vasile Mihalachi, vicepresedintele CJ Vaslui.

Potrivit sursei citate, cele mai mari probleme in zonele in care exista drumuri din pamant, sunt in perioada ploioasa, cand noroiul face imposibila circulatia pe aceste artere, iar mii de familii raman izolate de restul lumii. Pentru reabilitarea retelei de drumuri, CJ Vaslui are nevoie de peste 100 de milioane de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Oportunitate!  | #4071
Selectăm colaboratori în vederea desfășurării unei activități la domiciliu. Sunt necesare cunoștințe minime de navigare pe internet și ușurință de lucru cu fișiere pdf și word. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com
Delia  | #4072
Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Când doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: delia.rapeanu@yahoo.com , cu mesajul “ INFO”
Cerințe:
-necesar calculator
-conexiune internet
-cunoștințe minime PC
-seriozitate
-perseverență
-atenție la detalii
Nu este necesară experiență.
Oferte: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare
Important!
Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate.
Oferim și solicităm seriozitate!
Paval V.  | #4079
Cei tereri de fapt sunt cele TREI NULITATI ale judetului Vaslui csare s au imbogatit cu mare grija./
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0910 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012905 (s)