marți, 19 martie, 2024

Vedeta TV, accident grav cu sanse minime de supravietuire! A pierdut controlul volanului si s-a izbit de un stalp

Distribuie:

Publicat:

Mara Banica a trecut prin clipe grele in urma cu 15 ani, cand a avut un grav accident cu sanse minime de supravietuire. Vedeta a povestit ca doar ce se intorsese din Irak si venea de la o petrecere, cand a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un stalp.

Recuperarea a fost lunga si anevoioasa. Semnele cumplitului accident se vad clar pe corpul jurnalistei. Dupa luni de zile in care este a fost la pat, colegii au ajutat-o sa iasa din casa.

„Am fost in coma trei zile, a fost o cumpana mare din viata mea. Tocmai ma intorsesem din Irak, ironic, un paradox. Era sa mor la 50 de metri de casa. Veneam de la o petrecere. Nu-mi amintesc mai nimic din spital, aveam ficatul rupt, coastele rupte, picioarele, imi facusera o extensie la soldul drept. Norocul a fost ca am luat stalpul pe mijloc, ca altfel l-as fi omorat pe cel din dreapta. N-a venit salvarea timp de 13 minute, doar doua dube de politie, un taximetrist si un baiat vecin cu mine. Eu eram lipita de parbriz, toata lumea credea ca sunt moarta. „, a povestit Mara Banica, la Xtra Night Show.

A SLABIT 15 KILOGRAME IN DOUA LUNI SI JUMATATE
Mara Banica are mare grija de felul in care arata, asa ca s-a decis sa mai scape de cateva kilograme si a reusit. Jurnalista a marturisit ca a reusit sa scape de 15 kilograme in doua luni si jumatate tinand o dieta, care a devenit si un mod de viata pentru ea.
„Am slabit 15 kilograme in 2 luni si jumatate. M-am apucat de o dieta, cu bune cu rele, am tinut-o. O mai tin in continuare, pentru ca odata ce te obisnuiesti sa mananci intr-un fel, nu te mai poti intoarce. Am constatat ca salatele sunt atat de bune. Eram genul ciorbita. Paine deloc, zahar deloc. Beau niste carbogazoase pe care nu le beam inainte, pentru ca organismul are nevoie de zahar. Eu nu ma plang, ca imi place ce fac, dar asta nu inseamna ca nu obosesc”, a declarat Mara Banica la TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img