marți, 19 martie, 2024

Vedete uriase in sezonul doi al Exatlon Romania

Distribuie:

Publicat:

EXATLON ROMANIA. Peste 10.000 de oameni care isi doresc sa traiasca aventura pe traseele din Republica Dominicana s-au inscris pentru al doilea sezon Exatlon.

Peste 10.000 de persoane s-au inscris pana in acest moment pe pagina oficiala a Exatlon. Oamenii au deja modele demne de urmat, concurentii din primul sezon, dar si o idee bine conturata despre dificultatile pe care le presupune acest concurs, potentiali viitor candidati la titlul de invingator Exatlon si castigator al premiului de 100.000 de euro.

Toti cei care au implinit varsta de 18 ani, au rezistenta fizica si indemanare si psihic si isi doresc sa participe in cel mai spectaculos si adevarat reality al momentului se pot inscrie la casting pe pagina Exatlon.

Producatorii de la Kanal D se gandesc deja la Exatlon sezonul 2. Mai multe vedete din Romania si-au exprimat dorinta de a face parte din echipa „Faimosii”, in sezonul urmator de la Exatlon. Printre acestea se numara vedetele de la „Bravo, ai stil” Catalin Botezatu si Ilinca Vandici.

Producatoarea emisiunii Exatlon, Corina Diaconescu, a vorbit despre Exatlon sezonul 2, intr-un interviu acordat recent. Ea a declarat ca inca nu exista o data anume la care incepe Exatlon sezonul 2, acest detaliu fiind pus la punct in urmatoarea perioada. Totodata, producatoarea emisiunii a marturisit ca Exatlon sezonul 2 va fi mult mai bun decat primul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img