vineri, 29 martie, 2024

Verdictul judecatorilor in cazul comisarului gol pusca de la Penitenciarul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Pe comisarul Vasile Ponea, fostul sef al Serviciului Siguranta din cadrul Penitenciarului Vaslui il cunoastem din fotografiile de tip porno ce au aparut in mediul online dar si in presa scrisa, in care aparea aproape dezbracat.

Ca urmare a anchetei disciplinare dispuse in cauza in numele sau, comisia de disciplina din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarului (ANP) , a dispus sanctionarea ofiterului si retrogradarea acestuia pe o functie inferioara, apreciindu-se ca, pozand aproape gol in incinta unitatii si-a incalcat statutul.

Sanctiunea dispusa a fost contestata de catre acesta in instanta, apreciind faptul ca fotografiile in care aparea in ipostaze indecente nu aduc nicio atingere imaginii Penitenciarului. Mai mult, Vasile Ponea le-a cerut judecatorilor sa oblige Penitenciarul Vaslui sa il repuna in functia de conducere detinuta anterior si sa ii achite si diferenta de bani survenita ca urmare a diminuarii drepturilor salariale, de la momentul aplicarii sanctiunii.

Solicitarile comisarului au fost respinse de catre judecatori si astfel toate masurile aplicate de ANP raman in picioare.

“Respinge actiunea formulata de reclamantul Ponea Vasile, in contradictoriu cu paratii Directorul Generala la Administratiei Nationale a Penitenciarelor si Administratia Nationala a Penitenciarelor si cu Penitenciarul Vaslui ca neintemeiata. Respinge cererea reclamantului de acordare cheltuieli de judecata”, se arata in hotararea pronuntata de Tribunalul Vaslui.
Decizia instantei poate fi contestata in termen de 15 zile de la comunicare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img