marți, 19 martie, 2024

Verificari la Primaria municipiului Vaslui, dupa aparitia unor fotografii de la o petrecere la care s-au consumat bauturi alcoolice . Totul s-a petrecut in timpul programului de lucru

Distribuie:

Publicat:

Petrecere mare in Primaria municipiului Vaslui, acolo unde Eugen Tabaru foloseste biroul sau impunator, de la Serviciul de Urbanism, ca pe propria mosie. Din fotografie se poate observa foarte usor cum pe masa sunt de-ale gurii si, mai GRAV, BAUTURI ALCOOLICE, toate acestea, conform surselor noastre, in timpul programului de lucru. Mai mult, pentru a se lauda cu cat de mare si tare este el, fotografiile au fost postate pe o retea de socializare.  Ulterior, angajatul a sters fotografiile.

Vasile Paval, edilul municipiului Vaslui, nu poate sa le interzica nimic angajatilor cu state vechi din primarie, intrucat acestia stiu cam tot ce s-a petrecut in unitatea administrativa de-a lungul timpului, iar daca ar deschide cineva gura, sigur ar fi vorba de putina puscarie. 

Eugen Tabaru este cunoscut printre vasluieni drept un om al “spagilor“ si recalcitrant in momentul in care cineva indrazneste sa intre in biroul lui pentru a rezolva o problema fireasca. 
Se pare totusi ca edilul Vasile Paval va demara o ancheta, pentru a verifica in ce conditii s-a desfasurat acea petrecere. Desi stie sigur ce si cum, de ochii lumii, cel putin o persoana va primi mustrare pentru “chermeza” facuta in timpul programului de lucru, in cadrul careia s-au consumat si bauturi alcoolice. 
Pe sfarsit, ne punem o intrebare fireasca. Bautura si mancarea au fost cumparate ori au fost donate de catre un vasluian credincios, care ar fi avut nevoie de o autorizatie? Raspunsul il stie doar sarbatoritul, iar cu acest prilej, mai cu intarziere, ii dorim un sincer LA MULTI ANI, iar cu alta ocazie poate face o petrecere mai mare, mai frumoasa si in afara orelor de serviciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img