marți, 19 martie, 2024

Vescan si Matteo pe scena din Vetrisoaia, duminica, 18 august -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Polul distractiei se muta la sfarsit de saptamana in localitatea vasluiana Vetrisoaia, acolo unde are loc  Ziua Comunei , iar pe scena vor debuta mai multi artisti printre care Vescan si Matteo. Primarul Corneliu Stinga asteapta toti locuitorii Vaii Prutului cat si pe cei din municipiului Husi si nu numai sa le fie alaturi vetrisenilor in zi de sarbatoare .

Festivitatile incep dis de dimineata in jurul orei 9:30, cu activitati sportive si culturale . Incepand cu ora 19:00, primarul Corneliu Stinga va urca pe scena pentru a adresa un salut celor prezenti iar apoi incepe spectacolul cu artistii de seama . In jurul orei 00:00, spectacolul se va termina intr-un frumos foc de artificii .

Ca si in anii trecuti, autoritatile locale din Vetrisoaia vor amenja in curtea Scolii, standuri cu produse traditionale (costume populare,produse de artizanat,olarit,pielarie s.a) de asemeni, un parc de distractii gonflabil (tobogan,piscina,trambulina mica si mare cu plasa de protectie,labirint) pentru toti copiii si tinerii prezenti .

“ Este un sentiment placut sa pot organiza de la an la an aceasta festivitatea si ea sa ia amploare . Tind sa cred ca reusim sa evoluam si sa aducem pe scena din Vetrisoaia artisti consacrati .Vreau sa lansez pe aceasta cale o invitatie generala tututor persoanele din zona noastra si ii asteptam pe toti, duminica, 18 august, la noi in Vetrisoaia pentru un spectacol grandios .Sa petrecem timp impreuna si sa ne bucuram de spectacol iar la miezul noptii sa asistam la numatoarea inversa  pana la inceperea focului de artificii . Totodata as dori sa multumesc tuturor celor care ne-au sustinut pentru organizarea “Zilei Comunei Vetrisoaia” cat si celor care au lucrat si se ocupa in continuare de detalii . Va astept la Vetrisoaia “ declara Corneliu Stinga – primarul comunei Vetrisoaia

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img