vineri, 26 aprilie, 2024

Veste bună pentru fanii serialului Friends

Distribuie:

Publicat:

Veste bună pentru fanii serialului Friends. Trecerea recentă a serialului Friends din catalogul Netflix în cel al HBO Max se lasă cu surprize plăcute. Actorii şi creatorii serialului, David Crane și Marta Kauffman, se vor reuni într-o nouă producţie.

Aceasta este în stagiu preliminar și nu se știe încă ce format va fi ales. De obicei, astfel de reuniuni readuc în discuție anii de producție, întâmplări în spatele camerelor și informații inedite despre staruri.

Veste bună pentru fanii serialului Friends

Jennifer Aniston a oferit recent informația că „se lucrează la ceva”, dar că nu este vorba despre un reboot Friends.

Fanii serialului își doresc însă de multă vreme o continuare a seriei. Până nu demult chiar și o reuniune ca cea anunțată pentru HBO Max a fost negată.

Crane și Kauffman declarau într-un interviu acordat Entertainment Weekly în 2014:

„Oamenii spun că își doresc asta, iar cu cât subliniem noi faptul că este o idee nepotrivită, cu atât sunt ei mai fermi. Cred că dacă chiar le-am oferi reuniunea ar atrage reacții negative”.

În urmă cu aproximativ o lună, actrița Jennifer Aniston își făcea debutul pe Instagram cu o fotografie în care îi avea alături pe foștii colegi de serial.

Imaginea a strâns mai bine de șase milioane de urmăritori în mai puțin de 24 de ore, demonstrând astfel interesul încă uriaș al fanilor față de serial și vedetele acestuia.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img