News Flash:

Veste buna pentru comuna FALCIU. Va dispune de o platforma pentru gunoiul ecologic

12 Septembrie 2015
1314 Vizualizari | 1 Comentarii
Veste imbucuratoare pentru comuna vasluiana FALCIU. Comunitatea va dispune de o platforma pentru depozitarea gunoiului din grajd.

Astfel, gunoiul va fi luat de la cetateni, transportat la platforma care urmeaza sa fie construita si apoi folosit ca ingrasamant in agricultura. „La inceputul lunii decembrie ni s-a solicitat de la Ministerul Mediului o situatie privind suprafetele de teren, numarul de animale, pentru a construi o groapa de gunoi de grajd. Am demarat procedurile pentru proiect, am trimis la minister toate datele solicitate si am fost selectati, valoarea proiectului fiind de 1,6 milioane de lei, suma in care intra si utilajele de incarcare descarcare a gunoiului si de colectare a lui de la fiecare gospodarie in parte”, a declarat primarul comunei Falciu, Neculai Moraru.

Gunoiul provenit de la toate gospodariile in care se cresc animale, va fi incarcat in utilaje cu remorca si va fi depozitat la platforma ce urmeza sa fie amenajata. Dupa aceea, cu o remorca specializata, gunoiul de grajd se va imprastia pe terenurile agricole din comuna. O veste buna pentru locuitorii din Falciu este aceea ca pentru operatiunea de colectare a gunoiului si pentru transportul la platforma nu vor trebui sa plateasca nimic.

Gunoiul va fi imprastiat tot in mod gratuit pe terenurile agricole din comuna, in functie de solicitarile proprietarilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

adi  | #3431
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019866 (s)