vineri, 19 aprilie, 2024

Veste CUTREMURATOARE pentru ROMANII care lucreaza in Marea Britanie! Lovitura va veni dupa BREXIT

Distribuie:

Publicat:

Marea Britanie doreste sa puna capat liberei circulatii a muncitorilor dupa iesirea sa din Uniunea Europeana (UE) si sa limiteze imigratia europenilor slab calificati, potrivit unui document de lucru al guvernului de la Londra publicat marti de cotidianul The Guardian, relateaza AFP.

„Pentru a fi considerata un atu pentru intreaga tara, imigratia nu trebuie sa aduca beneficii numai imigrantilor, ci si profit financiar rezidentilor actuali”, se arata in acest document de 82 de pagini redactat in august de Ministerul de Interne.

Potrivit cotidianului britanic, ministerul avanseaza in acest proiect o serie de masuri destinate sa reduca sosirea migrantilor europeni slab calificati dupa Brexit, votat in 2016 la finalul unei campanii marcate de chestiunea reducerii imigratiei.

Acestia ar obtine un permis de sejur pentru o durata de maxim doi ani, fata de trei pana la cinci ani pentru cei din profesii cu inalta calificare.

Documentul subliniaza ca propunerile pe care le contine trebuie sa obtina aprobarea intregului guvern si ca „vor fi supuse negocierii cu UE”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img