joi, 28 martie, 2024

Veste fabuloasa! Vedeta de la Antena 1 e gravida! A ramas insarcinata din greseala: „Nu am planuit”

Distribuie:

Publicat:

Indragita Oana Carmaciu, actrita care o interpreteaza pe Ioana in serialul Sacrificiul traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei! Vedeta este insarcinata in 6 luni si s-a intors cu mari emotii pe platourile de filmare.

Este sezonul gravidutelor, in showbiz! Actrita din serialul Sacrificiul, Oana Carmaciu este insarcinata pentru prima data si deja a ajuns in al doilea trimestru al sarcinii. Vedeta de la Antena 1 s-a intors pe platourile de filmare, iar pentru ca este intr-o situatie delicata, scenariul serialului a fost schimbat in functie de evenimentele din viata ei.

Astfel, Ioana, personajul pe care il interpreteaza, ramane si ea insarcinata, astfel ca actrita traieste la cote maxime bucuria, atat in viata reala, cat si pe platourile de filmare. Pentru libertatea.ro, Oana Carmaciu a facut primele declaratii despre sarcina.

Actrita a marturisit ca sarcina nu a fost planificata, dar se bucura de faptul ca va fi o mamica tanara, exact asa cum si-a dorit mereu. Mai mult, Oana Carmaciu a dezvaluit pentru sursa citata ca se simte bine, iar sarcina nu i-a pus mari probleme. Cum stim cu totii ca orice graviduta se confrunta cu pofte, actrita a declarat ca in cazul ei, nu prea exista situatii limita in care cere diverse lucruri de mancare, la 4 dimineata.

„Sarcina n-a fost ceva planuit. Am spus de cand ma stiu ca imi doream sa fiu o mama tanara si la un moment dat chiar am specificat varsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani si parea ca nu stiu ce spun. Realist vorbind, credeam ca voi avea un copil undeva dupa 30 de ani, imediat ce voi fi pregatita.

Insa toate lucrurile minunate care mi s-au intamplat pana acum au venit neanuntate, asa ca nu pot decat sa fiu foarte fericita. Fiecare zi e o experienta noua si interesanta si am fost suficient de norocoasa incat sa sufar foarte putin pe parcursul sarcinii pana acum. Nu am facut victime in jurul meu, nu merge nimeni la 4 dimineata dupa un fruct pe cale de disparitie care poate creste doar intr-o padure tropicala pentru ca eu nu pot trai daca nu-l mananc in acel moment. Cat timp am mereu ceva dulce prin casa, toata lumea e in siguranta. In rest, nu am renuntat la nicio activitate pe care o aveam si inainte” a declarat Oana Carmaciu, pentru sursa citata.

„Cat despre Ioana, personajul pe care il interpretez in Sacrificiul, a ramas gravida datorita mie, nu cred ca era in plan, dar n-am primit reclamatii, pare fericita cu ce i se intampla. Asa am deschis un nou capitol si in viata ei si a multor oameni din jurul ei” a mai completat actrita de la Antena 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img