vineri, 26 aprilie, 2024

Vestea momentului in showbiz-ul romanesc! S-au logodit si se pregatesc de nunta! Felicitari

Distribuie:

Publicat:

Cosmin Natanticu se pregateste de nunta! Marele eveniment va avea loc in septembrie, iar comediantul si aleasa inimii sale au facut cateva marturisiri in legatura cu cel mai important eveniment din viata lor.

Cosmin Natanticu si Eliza Georgescu se vor casatori in mai putin de doua luni. Marele eveniment va avea loc in Corbeanca, de Sfanta Ana, iar nasii celor doi vor fi Catalina si Mihai Bobonete.

”Pe 9 septembrie, in zona Corbeanca e nunta. E de Sfanta Ana… Ne-am certat de la citatii.  De pe 8 pana pe 11 septembrie am liber de la filmari, doar zilele acelea cand am nunta, apoi ma intorc iar la filmari. Nu fac stand-up la nunta, nici Eliza nu canta la nunta ca aduce ghinion. Avand in vedere ca Bobonete este nas, speram ca el sa faca show.”, a marturisit Cosmin Natanticu in cadrul unei emisiuni TV.

Eliza Georgescu si-a facut rochia de mireasa la croitoreasa
Eliza Georgescu nu si-a cumparat rochia de mireasa ci a preferat sa si-o faca la o croitoreasa. Blondina a stiut care este rochia visurilor sale si, impreuna cu o prietena, a ales materialele.

”Rochia e aproape gata. Invitatiile le-am trimis de curand. Sunt sub forma unei citatii. Am o prietena care m-a ajutat sa imi aleg materialele pentru rochie. Mi-am ales doua materiale, sunt foarte scumpe. Nu prea avem certuri, am fost foarte ocupati in ultima perioada… Eu mi-am facut band-ul meu, am foarte multe cantari. Cosmin e cu proiectele lui.”, a declarat Eliza Georgescu in cadrul unei emisiuni TV

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img