joi, 25 aprilie, 2024

Vesti bune de la CNAIR: Miercuri se dau in circulatie inca doua sectoare din Autostrada Transilvaniei

Distribuie:

Publicat:

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au efectuat, marți, în vederea recepției, o inspecție a lucrărilor sectorului de autostradă Ungheni – Ogra, au anunțat aceștia într-un comunicat de presă.

 

"Având în vedere faptul că lucrările efectuate corespund din punct de vedere tehnic și calitativ, reprezentanțți CNAIR au făcut recepția acestui sector. Lotul de autostradă Ungheni – Ogra are o lungime de 10,105 km și o valoare a contractului de 251.349.460,28 lei fără TVA. Antreprenorul care a efectuat lucrările este Asocierea SC Strabag SRL – SC Straco Grup SRL”, se mai scrie în comunicatul de presă al CNAIR.

De asemenea, miercuri, 12 decembrie 2018, reprezentanții CNAIR vor inspecta și lucrările de pe sectorul Ogra – Iernut. În cazul în care și aceste lucrări corespund din punct de vedere tehnic și calitativ, vor fi recepționate.

Astfel, în cazul repționării lucrărilor și pe lotul Ogra – Iernut, în lungime de 3,6 km, ambele sectoare de autostradă vor fi deschise circulației rutiere miercuri, 12 decembrie 2018.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img