vineri, 26 aprilie, 2024

Vesti bune pentru romani. Noi detalii despre tichetele de masa

Distribuie:

Publicat:

Vesti bune pentru mii de romani! Mii de angajati trebuie sa cunoasca faptul ca au aparut noi detalii in legatura cu tichetele de masa. Acestea reprezinta un beneficiu extra-salarial in Romania.

Angajatii care primesc tichete de masa au acum la dispozitie si metoda platii mobile, pentru ca au aparut si astfel de oferte pe piata.

„Tichetele de masa sunt cel mai utilizat beneficiu extra-salarial din Romania, iar utilizatorii cardurilor de masa Edenred vor putea face plati mobile cu ApplePay”, spune Dana Sintejudean, Director General Edenred Romania. Aplicatia lansata de Edenred functioneaza atat pe Apple Pay, cat si Android si Google Pay. Compania este primul jucator din industrie care a lansat un portofoliu global multi-brand de solutii de plati mobile dezvoltat pe trei continente inca din 2017. Majoritatea angajatilor din Romania sunt fericitii posesori ai tichetelor de masa, un stimulent oferit ca bonus fata de salariul fix pe care acestia il primesc. Potrivit denumirii si scopului oferirii lor, aceste tichete sunt folosite de majoritatea persoanelor pentru a-si cumpara masa de pranz in timpul zilelor de munca.
Una dintre cele mai mari companii de emitere a acestor bonuri de masa, Edenred Romania, pregateste sa lanseze un nou tip de serviciu care le va oferi angajatilor mai mult confort. Este vorba despre serviciul Apple Pay, o aplicatie pentru tichete de masa digitale si pentru cardurile de masa.
900.000 de angajati au optat pentru acest serviciu care le promite cetatenilor rapiditate, confort si eficienta, iar aproximativ 1.300.000 de angajati primesc tichete de masa emise de Edenred Romania, informeaza dcbusiness.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img