joi, 28 martie, 2024

Vesti bune pentru romani! Se dau vouchere incepand de luni

Distribuie:

Publicat:

Vești bune pentru românii care nu s-au înscris în primele sesiuni ale programului Rabla pentru electrocasnice! O a treia sesiune încep luni, 15 iulie.

AFM a anunțat o a treia sesiune de înscriere în Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, mai cunoscut sub numele de Rabla pentru electrocasnice.

„Începând de luni, 15 iulie 2019, ora 10:00, Administrația Fondului pentru Mediu va pune la dispoziția persoanelor fizice suma de aproximativ 20 milioane lei, pentru noi înscrieri în cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice, sumă rezultată din neutilizarea voucherelor în termenul de valabilitate, precum și diferențele provenite din modificarea eficienței energetice a echipamentelor aprobate de la o clasă superioară la o clasă inferioară, la cererea beneficiarului”, scrie în documentul de presă.

Rabla pentru electrocasnice a avut anul acesta două sesiuni de înscriere până acum. Autoritățile pun din nou la dispoziție sumele care nu sunt folosite în timp util în urma unei sesiuni de înscriere. Cu alte cuvinte, dacă cineva obține un voucher și nu-l folosește într-un termen prestabilit, banii se pierd și sunt puși din nou la dispoziție pentru înscrieri, scrie avocatnet.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img