vineri, 26 aprilie, 2024

Vesti cutremuratoare despre Gabriel Cotabita! Ce a patit dupa cumplitul accident cerebral care putea sa-i aduca moartea

Distribuie:

Publicat:

Gabriel Cotabita a vorbit in premiera despre problemele cu care s-a confruntat in primul an dupa ce a trecut pe langa moarte

La mai bine de patru ani de la accidentul cerebral care ar fi putut sa ii puna capat vietii, Gabriel Cotabita pare ca si-a revenit complet! Indragitul cantaret arata foarte bine, este prezent pe toate scenele tarii si, recent, a scos si o melodie.

Gabriel Cotabita traieste a doua tinerete, dupa ce in vara anului 2015, a trecut pe langa moarte. La vremea respectiva, aflat la sala de sport, artistul a suferit un  accident cerebral care ar fi putut avea urmari tragice. Toata lumea stie ca starul muzicii usoare romanesti a stat in coma o luna, timp in care doctorii au facut si imposibilul pentru a-l salva, iar familia si prietenii au recurs la rugaciuni comune pentru a se intampla o minune. Suprinzator, chiar si pentru specialistii care nu ii mai dadeau nici macar 1% sanse de supravietuire, dupa ce a zacut fara vlaga pe patul de spital, conectat numai la aparate, Gabi si-a revenit si, incet, incet, cu ajutorul medicinei moderne, a ajuns sa se vindece.

Gabriel Cotabita a avut tulburari de memorie dupa accidentul cerebral! ”Nu imi aduceam aminte versurile”

Anii au trecut si, actualmente, accidentul cerebral este doar o amintuire urata pentru celebrul interpret. Mai mult, el vorbeste cu detasare despre tot ce i s-a intamplat!

Artistul a dezvaluit cum a fost primul an dupa acea nenorocire. Nimeni nu stie ca Gabriel Cotabita a avut tulburari de memorie dupa accidentul cerebral si cu greu reusea sa ascunda acest lucru, mai ales in spectacole! ”Mi-a fost foarte greu luni de zile! Imi amintesc ca urcam pe scena cu prompter, si cantam uitandu-ma tot timpul acolo! Avem momente cand nu imi aduceam aminte versurile, erau asa niste flash-uri ciudate… si trebuia sa fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, sa nu simta oamenii din public ca ar fi fost ceva in neregula cu mine. Tulburarile erau dure si imi dadeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce in ce mai rare, iar dupa un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect si ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru in fiecare zi”, a povestit Gabriel Cotabita, pentru WOWbiz.ro!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img