vineri, 19 aprilie, 2024

Vesti extraordinare pentru Simona Halep: principala adversara, eliminata de la Indian Wells

Distribuie:

Publicat:

Jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, de americanca Venus Williams, locul 36 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

 

Williams s-a impus după un meci de două ore şi 27 de minute.

În clasamentul "live", în care s-au retras punctele de anul trecut, de la Indian Wells, Simona Halep a coborât de pe locul 2 pe locul 3, după ce a pierdut punctele semifinalei jucate la ediţia din 2018, fiind întrecută de Kvitova. Ea va reveni provizoriu pe locul secund, dacă o va învinge, duminică, pe Katerina Kozlova, locul 114 WTA, în meciul din turul al treilea şi dacă va mai trece un tur.

După ce şi americanca Sloane Stephens, locul 4 WTA, a fost eliminată în manşa a doua, doar Simona Halep mai are şanse să o întreacă pe japoneza Naomi Osaka, locul I WTA, în funcţie de rezultatele înregistrate la Indian Wells.

În acelaşi timp, Halep mai poate coborî în clasament, dacă nu ajunge în fazele superioare ale competiţiei şi dacă sportive precum Karolina Pliskova din Cehia, locul 5 WTA, ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA, olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA şi germana Angelique Kerber, locul 8 WTA, o vor face.

Sâmbătă, o altă jucătoare favorită, daneza Caroline Wozniacki, locul 13 WTA, a fost întrecută în turul al doilea, cu scorul de 7-5, 2-6, 7-5, de rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 59 WTA, după un meci de două ore şi 25 de minute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img