joi, 28 martie, 2024

Vesti noi despre PROCESELE lui Klaus Iohannis. Se incearca o MUSAMALIZARE?!

Distribuie:

Publicat:

In urma cu putin timp, Curtea de Apel Alba Iulia, a decis amanarea procesului in care Klaus Iohannis se judeca cu doua persoane, care incearca sa isi recupereze apartamentele.

O actiune de bun simt al presedintelui Romaniei, ar consta in faptul de a renunta la acest proces absurd, tinand cont ca, un biet profesor de Fizica, nu ar reusi sa isi cumpere atatea case.  Desi a pierdut procesul in 2015, acesta continua sa se lupte, impotriva bunului simt si al echilibrului, trasaturi caracteristice unui sef de stat. In acest dosar, sotii Iohannis au calitatea de intimati. Vazand lupta asta acerba, nu ne face decat sa ne intrebam daca, se incearca o musamalizare a acestui dosar.

Imobilul in care sunt cele doua apartamente este situat in centrul municipiului Sibiu si s-a aflat in proprietatea familiilor Iohannis si Bastea. Tribunalul Sibiu a admis, in octombrie 2016, apelul formulat de locatarii revizuenti ai celor doua apartamente, pe care le-au cumparat dupa 1990 de la Stat. Acest proces a debutat in 2009 la Judecatoria Sibiu, insa a fost suspendat mai bine de cinci ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img