vineri, 19 aprilie, 2024

Vesti PROASTE pentru toti fanii Simonei Halep! Sportiva NU ca juca la Fed Cup

Distribuie:

Publicat:

Vesti proaste pentru fanii Simonei Halep! Desi aceasta a fost trecuta pe lista oficiala pentru meciurile Romaniei de la Fed Cup cu Canada, Halep nu va juca la Cluj.

Site-ul doartenis.ro scrie ca Simona Halep va sta in tribune la Cluj. Motivul il reprezinta accidentarea suferita de jucatoarea noastra la Australian Open. Toti apropiatii Simonei au sfatuit-o pe jucatoare sa nu riste, mai ales ca nici adversarele nu vor fi atat de dificile. In locul Simonei pe lista oficiala ar urma sa fie trecuta Mihaela Buzarnescu, lucru confirmat chiar de ea intr-un interviu pentru Adevarul: "Am fost chemata la Fed Cup, care va fi o experienta frumoasa. Mi-as dori sa joc macar un meci, fie la simplu, fie la dublu pentru Romania".

Romania va intalni Canada in zilele de 10 si 11 februarie, la Cluj, iar invingatoarea va juca in barajul de calificare in Grupa Mondiala 1. Federatia a anuntat pana acum ca Romania va fi reprezentata de Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Raluca Olaru, potrivit gsp.ro.

Fostul vicepremier si ministru al Dezvoltarii vine cu o propunere neasteptata. Dupa ce Simona Halep a ratat semnarea unui contract de imagine cu o Adidas, Vasile Dancu sustine ca este nevoie de demnitate si de repararea acestei nedreptati pentru marea campioana. Politicianul sustine ca sarbatorind Centenarul, un proiect in acest sens ar fi mai mult decat potrivit. "Sa facem o coleta publica pentru Simona, am putea aduna, in cateva zile, donand fiecare fan cate putin, mai multe milioane de euro pentru a fi noi, poporul roman, sponsorul acestei fete care aduce imagine buna Romaniei si mare bucurie fiecaruia dintre iubitorii sportului", mai scrie Vasile Dancu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img