vineri, 19 aprilie, 2024

Vesti uriase! O cunoscuta artista de la noi este insarcinata pentru prima data: „Primul nostru secret”

Distribuie:

Publicat:

Letitia Moisescu, cunoscuta cantareata care a participat la Eurovision, este insarcinata pentru prima oara. Frumoasa artista se pregateste sa devina mamica, in doar cateva luni.

Astazi, artista care a fost la un pas de a reprezenta Romania, a dezvaluit si sexul bebelusului. Letitia va avea o fetita si este in culmea fericirii.

„Oh, micuta mea fetita, loviturile tale firave sunt primul nostru secret comun. Abia astept sa te nasti ca sa-ti sarut pielea finuta. Dar deocamdata zambesc de fiecare data cand ma gadesc ca tu te joci la mine in burtica”, a scris Letitia Moisescu. Fanii cantaretei i-au scris o multime de mesaje cu felicitari.

Letitia Moisescu a trecut prin clipe grele in urma cu cateva luni

Bunica Letitiei Moisescu a murit in luna februarie, anul acesta. Ea a fost devastata de durere, dat fiind faptul ca avea o relatie extrem de apropiata cu bunica ei.

„Imi spunea bunicuta mea cand eram micuta, ca Dumnezeu vede tot ce fac cu ajutorul ingerului meu pazitor. Si tot ea m-a invatat ce sa fac sa nu plece niciodata de langa mine, m-a invatat, ” Inger,ingerasul meu”. Iubiti-va bunicii cat sunt langa voi si va poarta de grija, iar daca nu mai sunt aici pe pamant sa ii purtati in gand si suflet ca si cum n-ar fi plecat niciodata! Nu te voi uita niciodata bunica mea,ingerul meu drag!„, a scris Letitia Moisescu pe pagina sa, la acea vreme.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img